EN   RU   UA
 
Логотип
Адвокатське об'єднання
МІЖРЕГІОНАЛЬНА КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ
 
 
 
 
12 квітня, Печерський районний суд Києва засудив Іващенка до п'яти років позбавлення волі 12.04.2012
Іващенко також назвав Генеральну прокуратуру "злочинною організацією" і нагадав суддям і прокурорам про кримінальну відповідальність за незаконні, неправомірні дії і рішення

Іващенко прокоментував свій вирок     Екс-голова Міноборони Валерій Іващенко заявив, що винесений Печерським судом Києва вирок повністю повторює обвинувальний висновок.

За його словами, у нього не було ніяких ілюзій щодо вироку.

"Вирок слово в слово повторює обвинувальний висновок, написаний прокурорами у січні 2011 року", - заявив він.

"Вирок незаконний і несправедливий. І я не сумніваюся, що він буде скасований рано чи пізно", - сказав Іващенко і додав, що відчуває себе абсолютно спокійно, оскільки впевнений, що якщо українські суди не скасують цей вирок, це зробить Європейський суд з прав людини.

Іващенко також назвав Генеральну прокуратуру"злочинною організацією" і нагадав суддям і прокурорам про кримінальну відповідальність за незаконні, неправомірні дії і рішення і зазначив,що для них "це лише питання часу".

Крім того, захист Іващенка заявив, що має намір оскаржити в апеляційній інстанції вирок підзахисному.

Нагадаємо, що сьогодні, 12 квітня, Печерський районний суд Києва засудив Іващенка до п'яти років позбавлення волі із забороною на три роки займати державні посади.

Він покараний за зловживання службовим становищем під час підписання в листопаді 2009 року плану санації щодо реалізації цілісного майнового комплексу Феодосійського судномеханічного заводу.

За матерiалами:  Українські новини


 
© 2009 Міжрегіональна колегія адвокатів
Матеріали , опубліковані на сайті охороняються законом відповідно до законодавства України . Використання матеріалів сайту можливе лише при використанні при посиланні на нього (гіперсилці для інтернет-видань).
Зроблено в