EN   RU   UA
 
Логотип
Адвокатське об'єднання
МІЖРЕГІОНАЛЬНА КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ
 
 
 
 
Прокуратура передала до суду «педофільну» справу Завадського 27.11.2012
Прокуратурою Києва затверджено обвинувальний висновок та передано суду кримінальну справу щодо акордеоніста Ігоря Завадського та інших громадян, які обвинувачуються у вчиненні ряду злочинів стосовно малолітніх та неповнолітніх осіб.

Ігора Завадського звинувачують у розбещенні неповнолітніх та згвалтуванні

«Досудовим слідством встановлено, що І.Завадський разом зі своїми знайомими упродовж тривалого часу вчиняли розпусні дії стосовно дітей, а також інші злочини проти їх статевої свободи і недоторканості», - говориться в повідомленні.

 У прокуратурі нагадали, що Апеляційний суд міста Києва 20 вересня продовжив термін утримання під вартою І.Завадському до 23 листопада.

Кримінальна справа розслідувалася СУ ГУ МВС України в м.Києві. За вчинення інкримінованих злочинів Кримінальним Кодексом України передбачено максимальне покарання до 12 років позбавлення волі, додали в прокуратурі.

Як повідомляв УНІАН, заслуженого артиста України І.Завадського затримали 23 березня. Йому інкримінують 11 епізодів розбещення неповнолітніх і один епізод згвалтування. 


 
© 2009 Міжрегіональна колегія адвокатів
Матеріали , опубліковані на сайті охороняються законом відповідно до законодавства України . Використання матеріалів сайту можливе лише при використанні при посиланні на нього (гіперсилці для інтернет-видань).
Зроблено в