EN   RU   UA
 
Логотип
Адвокатське об'єднання
МІЖРЕГІОНАЛЬНА КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ
 
 
 
 
Red Hot Chili Peppers закриють дві станції київського метро 25.07.2012
Станції столичного метрополітену "Олімпійська" та "Палац спорту" у середу буде тимчасово закрито для входу та виходу пасажирів. Режим роботи київського метро змінено у зв'язку з проведенням 25 липня на НСК "Олімпійський" концерту всесвітньо відомого гурту Red Hot Chili Peppers

  Станції столичного метрополітену "Олімпійська" та "Палац спорту" у середу буде тимчасово закрито для входу та виходу пасажирів. Режим роботи київського метро змінено у зв'язку з проведенням 25 липня на НСК "Олімпійський" концерту всесвітньо відомого гурту Red Hot Chili Peppers та на виконання доручення заступника голови Київської міської державної адміністрації Анатолія Голубченка.

Про це повідомляється на офіційному сайті КП "Київський метрополітен".

"25 липня 2012 року з 16 год. 00 хв. до 19 год. 00 хв. та з 23 год. 00 хв. до 24 год. 00 хв. станції "Олімпійська" та "Палац спорту" будуть закриті для входу та виходу пасажирів", - йдеться у повідомленні.

Як уточнили на підприємстві, у зазначений період станцію "Олімпійська" поїзди минатимуть без зупинки, а станція "Палац спорту" працюватиме як пересадкова з лінії на лінію. 


 
© 2009 Міжрегіональна колегія адвокатів
Матеріали , опубліковані на сайті охороняються законом відповідно до законодавства України . Використання матеріалів сайту можливе лише при використанні при посиланні на нього (гіперсилці для інтернет-видань).
Зроблено в