EN   RU   UA
 
Логотип
Адвокатське об'єднання
МІЖРЕГІОНАЛЬНА КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ
 
 
 
 
Ярослав Мазурок вистрелив собі у скроню. Пістолет знайшли біля тіла 07.11.2012
Тіло Ярослава Мазурка, знайшли в посадці біля залізниці в районі станції метро "Дорогожичі",

 

Тіло Ярослава Мазурка, знайшли в посадці біля залізниці в районі станції метро "Дорогожичі", пише Сегодня

Труп в щільне кільце взяла міліція. На місці вбивства працює близько 20 слідчих. Загиблий одягнений в коричневі штани та синю куртку. Журналістам видання вдалося роздивитись, що все обличчя загиблого в крові. Міліція поки не підпускає журналістів до трупа ближче, ніж на п'ять метрів.

Начальник головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник розповів, що постріл прийшов в скроневу область, пістолет, з якого, ймовірно, був здійснений постріл, був знайдений неподалік від трупа.

"Тіло чоловіка, схожого на підозрюваного у вбивстві охоронців в торговому центрі, знайдено 7 листопада в Києві. За попередніми висновками, причина смерті - самогубство. Про те, що знайдений мертвий чоловік, міліції повідомив киянин, який вранці вигулював собаку. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка констатувала нещодавню смерть чоловіка, зовні схожого на Мазурка, який помер від вогнепального поранення. В одязі знаходився паспорт і рядом виявлено зброю. Зараз на місці працюють експерти та оперативні працівники, які намагаються з'ясувати, де переховувався чоловік. Призначена ДНК -експертиза, щоб достовірно з'ясувати, чи є знайдена людина Ярославом Мазурком", - йдеться в повідомленні міліції.

Адвокат дружини Ярослава Мазурка Лаврентій Кухалейшвілі розповів, що знає про те, що чоловіка знайшли мертвим. Однак його дружині він говорити поки не наважується.

Нагадаємо, Ярослав Мазурок підозрюється у жорстокому вбивстві трьох охоронців у ТРЦ "Караван" на Оболоні в Києві. Подія сталася 26 вересня. До сьогоднішнього дня Мазурок перебував у розшуку, в тому числі і міжнародному.  


 
© 2009 Міжрегіональна колегія адвокатів
Матеріали , опубліковані на сайті охороняються законом відповідно до законодавства України . Використання матеріалів сайту можливе лише при використанні при посиланні на нього (гіперсилці для інтернет-видань).
Зроблено в