EN   RU   UA
 
Логотип
Адвокатське об'єднання
МІЖРЕГІОНАЛЬНА КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ
 
 
 
 
Апеляційний суд змінив Іващенку вирок на умовний і звільнив його з-під варти 14.08.2012
Колегія суддів Апеляційного суду Києва звільнила колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони Валерія Іващенка від відбування основного покарання.

Таку ухвалу колегія суддів Апеляційного суду Києва оголосила у вівторок після розгляду апеляції Іващенка на вирок Печерського райсуду, яким він був засуджений до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 12 квітня 2012 року Печерський районний суд Києва засудив Іващенка до п'яти років позбавлення волі з позбавленням на три роки права займати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов'язків в установах, підприємствах та організаціях усіх форм власності, і з позбавленням 2-го рангу держслужбовця.

Іващенка обвинуватили у тому, що в листопаді 2009 року, обіймаючи посаду виконуючого обов'язки міністра оборони, зловживаючи службовим становищем, підписав план санації щодо реалізації цілісного майнового комплексу держпідприємства «Феодосійський судномеханічний завод» (Крим).

Іващенко заявляв, що порушена проти нього справа має «очевидний коньюнктурно-замовний характер».


 
© 2009 Міжрегіональна колегія адвокатів
Матеріали , опубліковані на сайті охороняються законом відповідно до законодавства України . Використання матеріалів сайту можливе лише при використанні при посиланні на нього (гіперсилці для інтернет-видань).
Зроблено в