EN   RU   UA
 
Логотип
Адвокатське об'єднання
МІЖРЕГІОНАЛЬНА КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ
 
 
 
 
міліція використала проти невдоволених сльозогінний газ 21.12.2012
В Одесі активісти зламали двері міськради та вдерлись до муніципалітету

Бійня під мерією! В Одесі активісти ВО «Свобода» та кілька представників місцевих ринків штурмують міськраду. Наразі в будівлі муніципалітету вибиті двері та розбиті вікна. Під міськрадою з’явився «Беркут». Про бойові дії в одеській мерії розповість наша регіональна кореспондентка Ніна Мітяєва.

«Слава Україні! Героям Слава!», - кричать мітингувальники ще на вулиці. Двері міськради ще цілі та неушкоджені. Але невдовзі протестувальники прорвалися всередину будівлі.

Причина штурму «Свободи» - обурення наміром одеських депутатів перейменувати ряд вулиць в місті, зокрема, вулицю імені Івана та Юрія Лип.

Активісти об’єднання на знак протесту вибили двері на вході до муніципалітету, розбили вікна та закидали хол будівлі димовими шашками. Натомість міліція використала проти невдоволених сльозогінний газ, вогнегасники, в хід пішли навіть протипожежні брансбойти.

Втім, одеські депутати наразі від пікетувальників забарикадувалися в сесійній залі. Усі питання порядку денного розглядаються та голосуються пакетом. Під будівлею мерії, за повідомленнями інформаційних агенцій, з’явився «Беркут». Крім того, надходять повідомлення, що в результаті сутички є потерпілі, які звернулися за медичною допомогою. Наразі це вся інформація з поля бою.

Ніна Мітяєва з Одеси, спеціально для радіо «Ера-ФМ»

 


 
© 2009 Міжрегіональна колегія адвокатів
Матеріали , опубліковані на сайті охороняються законом відповідно до законодавства України . Використання матеріалів сайту можливе лише при використанні при посиланні на нього (гіперсилці для інтернет-видань).
Зроблено в