EN   RU   UA
 
Логотип
Адвокатське об'єднання
МІЖРЕГІОНАЛЬНА КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ
 
 
 
 
ПЛАН ГРОЙСМАНА щодо ОРДЛО - місія нездійсненна 06.02.2017
Нинішній прем`єр в 1994 році був директором вінницького ринку «Юність». Та стиль його управління не дуже змінився з тих часів, а Україна все більше нагадує великий базар!

11 січня 2017 року, Кабмін Розпорядженнням №8-р , прийняв План заходів «спрямованих на реалізацію деяких засад державної внутрішньої політики щодо окремих районів Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження».
«План Гройсмана щодо ОРДЛО» містить багато суперечливих та нездійсненних заходів… 
Чого вартий пункт перший, який зобов’язує міноборони, прикордонників та фіскалів пройти навчання з антикорупційного законодавства. Тепер Полторак та Муженко мають дбати не тільки про підвищення боєготовності військ, а і про начитку лекцій про те, що красти не можна. Думаю, що бійці згодом загонять лекторів на передову та і покажуть де і хто краде гроші на новітнє озброєння, амуніцію та боєприпаси!
Іншим пунктом Гройсман пропонує створити сприятливі умови для розвитку підприємництва «на неконтрольованій територіі» !!!! 
Ну, звичайно урядовці будуть виправдовуватися , що я не так зрозумів, що там мова йде про «врегулювання на законодавчому рівні між органами ДФС і платниками податків , виробничі підрозділи яких знаходяться на неконтрольованій територіі» - це змісту урядових директив не змінює.
Не забув Гройсман і про дітей «які перебувають у зоні бойових дій». Для їх захисту передбачаються невідомі заходи, які включать «інформаційно- роз’яснювальну роботу» ! От таке піклування за дітьми , які перебувать в «зоні смерті».
Наступним пунктом, директор базару, вимагає забезпечити виплату заробітної плати на підприємствах всіх форм власності, «які провадять ЗАКОННУ господарську діяльність на непідконтрольній територіі »!!!. Мова йде про державну корпорацію «Укрзалізниця», яка забезпечує доставку озброєнь та боєприпасів російськими окупаційними військами в ОРДЛО. Також уряд хоче забезпечити зарплатою працівників державної «Укренерго», яке за рахунок всієї України, безоплатно забезпечує теплом та електроенергією не тільки мирних мешканців ОРДЛО , а і інфраструктуру ( штаби, склади, казарми) російських окупаційних військ.
Державна мовна політика у виконанні Гройсмана може порадувати лише «кремлівського дятла » Дмітрія Кісєльова, оскільки передбачає «забезпечення права громадян, що проживають на неконтрольованій територіі , на ВІЛЬНИЙ вибір мови споживання , інформаційної продукціі, засобів масової інформаціі» ! Правда не зрозуміло, чому в цьому речені плану заходів не розтавили коми - « покарати не можна помилувати»?
Нарешті дочекалася і Надія Савченко «сприяння проведенню «НАРОДНОЇ ДИПЛОМАТІІ» з метою підтримки постійного діалогу безпосередньо між різними групами громадян, що проживають по різні боки лініі зіткнення».Тепер ніщо не буде заважати Савченко вести бесіди з своїми «колорадськими» друзями плотницьким та захарченком про…

P.S. Очевидно, що окремі положення «плану Гройсмана» мають право на існування, але після закінчення війни на Донбасі. Поки йде війна, не можна фінансувати чи підтримувати в неконтрольованих ОРДЛО свободу слова, свободу підприємницької діяльності , свободу переміщення товарів та людей тощо. 
ОРДЛО має стати зоною безумовного відселення на час ведення там бойових дій !!!

Світлина від Andriy Mamalyga.

 
© 2009 Міжрегіональна колегія адвокатів
Матеріали , опубліковані на сайті охороняються законом відповідно до законодавства України . Використання матеріалів сайту можливе лише при використанні при посиланні на нього (гіперсилці для інтернет-видань).
Зроблено в