EN   RU   UA
 
Логотип
Адвокатське об'єднання
МІЖРЕГІОНАЛЬНА КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ
 
 
 
 
У міліції повідомили ім’я музичного продюсерам, який збив жінку 28.12.2012
27 грудня близько 18.00 на 32-му кілометрі траси Київ-Обухів сталася дорожньо-транспортна пригода за участю відомого українського композитора і музичного продюсера Костянтина Меладзе.

За кермом автомобіля, що збив у четвер під Києвом жінку, був відомий український композитор і музичний продюсер Костянтин Меладзе.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Київській області.

"Він дійсно був за кермом, він цього не заперечує. Був тверезий ", - повідомили в міліції.

Як повідомлялося раніше, 27 грудня близько 18.00 на 32-му кілометрі траси Київ-Обухів сталася дорожньо-транспортна пригода за участю відомого українського композитора і музичного продюсера.

Рухаючись у напрямку Києва, водій автомобіля "Лексус" неподалік від транспортної зупинки "П'ятихатки" здійснив наїзд на пішохода.

30-річна жінка загинула на місці події, її особа встановлюється.

Інформація про ДТП внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобам, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років. Досудове розслідування проводиться Слідчим управлінням Головуправління МВС України в Київській області. 


 
© 2009 Міжрегіональна колегія адвокатів
Матеріали , опубліковані на сайті охороняються законом відповідно до законодавства України . Використання матеріалів сайту можливе лише при використанні при посиланні на нього (гіперсилці для інтернет-видань).
Зроблено в