EN   RU   UA
 
Логотип
Адвокатське об'єднання
МІЖРЕГІОНАЛЬНА КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ
 
 
 
 
Вирок Сергію Демішкану скасовано 31.05.2012
Сьогодні Вищий Спеціалізований суд з розгляду цивільних та кримінальних справ скасував вирок Баришівського районного суду Київської області у справі про вбивство Василя Кривозуба.

Нагадаю, що вироком Баришівського районного суду від 23 листопада 2011 року Сергія Демішкана засуджено до п’яти років позбавлення волі (умовно) з звільненням від покарання з іспитовим строком на три роки, Олександра Курдіна засуджено до семи років позбавлення волі, а Сергія Левченка засуджено до п’яти років позбавлення волі.

Вищий Спеціалізований суд встановив, що судом першої інстанції в неповній мірі враховано характер і ступінь тяжкості вчинених злочинів, а саме те , що мотивом їх скоєння було бажання засуджених збагатитися за рахунок потерпілого та те , що злочин скоєно в стані алкогольного сп’яніння .

Подробиці сьогодні по ТСН на каналі "1+1". 

Відео на тему : Друзям президента можна все || Костянтин УСОВ 


 
© 2009 Міжрегіональна колегія адвокатів
Матеріали , опубліковані на сайті охороняються законом відповідно до законодавства України . Використання матеріалів сайту можливе лише при використанні при посиланні на нього (гіперсилці для інтернет-видань).
Зроблено в