EN   RU   UA
 
Логотип
Адвокатське об'єднання
МІЖРЕГІОНАЛЬНА КОЛЕГІЯ АДВОКАТІВ
 
 
 
 
Річниця революції Гідності 21.11.2014
Порошенко пообіцяв протягом дня підписати указ про присвоєння звань Героя України "Небесній Сотні"

Президент України Петро Порошенко пообіцяв підписати указ про присвоєння звання Героя України загиблим учасникам Революції гідності.

"Я прийняв рішення: я сьогодні підпишу указ про нагородження званням Героя України Героїв Небесної Сотні", - сказав президент родичам загиблих біля Пам'ятного Хреста на вул. Інститутській у центрі Києва в п'ятницю вранці.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", коли президент ставив лампадку до пам'ятного хреста Героям Небесної Сотні, які зібралися біля пам'ятного знака, родичі загиблих обурено вимагали присвоїти загиблим звання Героїв України.

Після відвідування пам'ятного знака глава держави пішов, але через півгодини повернувся, щоб поспілкуватися з присутніми. "Нічого не повинно псувати День пам'яті Героїв Небесної сотні. Зараз нам дуже необхідно бути єдиними, у нас ворог у дворі", - сказав П. Порошенко, звертаючись до людей.

Президент пообіцяв присвоїти звання Героя України "Небесної сотні". Це рішення присутні зустріли вітанням "Слава Україні!".

Як повідомлялося, генеральний прокурор України Віталій Ярема в своїй статті для "Дзеркала тижня. Україна" написав, що 18-20 лютого 2014 р. в центрі Києва були вбиті 74 мирних протестувальники і 12 працівників міліції. Ще 180 громадян і понад 180 правоохоронців дістали вогнепальних поранень. 


 
© 2009 Міжрегіональна колегія адвокатів
Матеріали , опубліковані на сайті охороняються законом відповідно до законодавства України . Використання матеріалів сайту можливе лише при використанні при посиланні на нього (гіперсилці для інтернет-видань).
Зроблено в